Polițiștii de frontieră de la Brodina au tras trei focuri de armă pentru prinderea unor contrabandiști de țigări. Suspecții au reușit să fugă, dar au abandonat țigări în valoare de peste 46.000 lei.

În noaptea de joi spre vineri, polițiștii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Costileva, județul Suceava, două persoane care transportau în spate colete voluminoase spre interiorul țării.

Oamenii legii au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care bărbații au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean.
Deoarece cei doi nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, poliţiştii de frontieră au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată aceştia nu s-au oprit şi s-au întors pe teritoriul ucrainean.

Pe teritoriul românesc au fost descoperite mai multe colete care conțineau cantitatea de 3.970 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 46.449 de lei. În cel mai scurt timp, au fost anunțate despre caz autoritățile de frontieră ucrainene.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedentUn tânăr s-a răsturnat cu motocicleta în timp ce era urmărit de polițiști
Articolul următorRăzvan Cuc este mulțumit de cum se lucrează la șoseaua de centură a Sucevei VIDEO