Un echipaj al poliției de frontieră Suceava a observat, joi dimineață, un grup de persoane care transporta în spate, de la frontiera de stat spre localitatea Straja, mai multe colete voluminoase.

Oamenii legii au acționat pentru reținerea celor în cauză, dar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și au încercat să fugă.

Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată nu s-au oprit și s-au dispersat spre localitatea Straja.

În zonă au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul S.T.P.F. Suceava, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 175.500 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 

Polițiștii de frontieră au anunțat şi autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

Articolul precedentMașina unui valutist spartă într-o parcare din municipiul Suceava. Hoții au plecat cu o pungă plină cu bani FOTO
Articolul următorVIDEO Jaf în văzul lumii suprins de o cameră de supraveghere. Hoții au furat 200.000 de euro de la un valutist