Țigări de contrabandă în valoare de peste 400.000 de lei abandonate, după ce polițiștii de frontieră au tras șase focuri de armă. 

Sâmbătă, în jurul orei 20.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au observat pe raza localității de frontieră Falcău, mai multe persoane care transportau de la linia de frontieră către interiorul țării colete voluminoase.

 

 

 

 

Oamenii legii au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce. Nici de această dată cei în cauză nu s-au supus, fapt pentru care au fost executate șase focuri de avertisment în plan vertical.

În acel moment bărbații au abandonat coletele și s-au retras spre teritoriul statului vecin.

La fața locului a fost solicitată o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea terenului concomitent cu supravegherea zonei.

În urma cercetării zonei au fost descoperite mai multe colete cu țigări care au fost duse la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 35.160 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 412.000 lei.

 

 

 

 

În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedentIPJ Suceava anunță că a făcut 140 de controale printre taximetriștii de la Aeroportul Salcea
Articolul următorUn șofer beat s-a izbit cu mașina într-un copac, la Marginea