Albania – Spania s-a terminat 0-1, în vreme ce croații și italienii au remizat 1-1.

Croația și Italia au terminat la egalitate, 1-1, în ultima etapă din grupa B. Primul gol al meciului a fost marcat de căpitanul Luka Modric, în minutul 55. Mijlocașul lui Real Madrid a șutat sub bară din careul italienilor, după ce portarul Gianluigi Donnarumma a respins în față o lovitură de cap trimisă de Ante Budimir.

Cu un minut înaintea marcării golului, portarul italian legitimat la Paris Saint Germain a apărat un penalty executat de același Luka Modric.

Italienii au egalat în minutul 8 al prelungirilor, practic, la ultima fază a meciului. În urma unui atac cu toate liniile, fundașul central Riccardo Calafiori a ajung la 30 de metri de poarta croată, de unde a trimis o pasă în stânga, spre Mattia Zaccagni. Extrema lui Lazio o șutat superb, fără preluare, mingea care abia intrase în careul croaților. Balonul s-a dus la colțul lung, fără nicio șansă pentru portarul Dominik Livaković.

Albania – Spania, 0-1

În celălalt meci, Spania, deja sigură de primul loc în grupa B, a trimis în în fața Albaniei jucătorii care au început pe bancă în primele două meciuri.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 13, prin Ferran Torres. Extrema Barcelonei a fructificat o pasă trimisă în spatele apărării albaneze de Dani Olmo, mijlocaș la Leipzig.

Clasamentul grupei B

În urma acestor rezultate, Spania a terminat grupa B cu 3 victorii în 3 meciuri, și fără gol primit. Așadar, va merge în optimi cu 9 puncte, maximum posibil.

Cu egalul smuls Croației în ultimul minut, Italia a terminat locul secund, cu 4 puncte, asigurându-și un loc în fazele eliminatorii.

Croația a adunat doar două puncte și are șanse minime să prindă un loc în optimi.

Clasamentul grupei B este încheiat de Albania, care a strâns un singur punct.

Meciurile Albania – Spania și Croația – Italia au fost transmise LIVE TEXT de UEFA.

Articolul precedentNegocierile de aderare la UE, lansate oficial de Republica Moldova şi Ucraina
Articolul următorProtest în fața sediului Ministerului Educației față de modificarea Statutului Elevului