Un bărbat din județul Suceava s-a ales cu dosar penal, după ce și-a furat propriul autoturism din curtea soacrei sale. Femeia a sunat la 112 când a văzut că bărbatul ar fi sărit gardul, a folosit cheia de rezervă și a plecat cu mașina.

„Pățania” a avut loc în comuna Satu Mare din județul Suceava.

Un bărbat din județul Suceava s-a ales cu un dosar penal, după ce și-a furat propria mașină din curtea soacrei. Soția și copiii acestora au venit pe proprietatea respectivă, după ce au avut o ceartă cu bărbatul. Furios tare, suceveanul ar fi sărit gardul proprietății soacrei sale, a pus cheia de rezervă în contactul propriei mașini și a plecat cu ea. Acesta deține două autoturisme, înregistrate pe numele lui.

Soacra bărbatului a sunat imediat la 112, pentru a raporta cele întâmplate. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru violare de domiciliu și furt în scop de folosință. Soția și copiii bărbatului ar fi fost prezenți la întreaga scenă, în locuință.

Nu se cunoaște de la ce a pornit cearta între soți.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentMetoda „generalul american” face victime la Suceava! O femeie, păgubită de peste 22.000 de euro
Articolul următor„Bugetul de stat pe 2023 va fi public cel mai probabil joi, după ședința Guvernului” – Anunțul făcut de autorități