Dieta cu coji de banane. Luptă cu kilogramele în plus poate lua sfârșit după ce multe diete nu au funcționat din cauza faptului că fiecare organism este diferit.

 

Bananele verzi sunt ideale pentru cei care vor să slabească.

Probabil vi se pare imposibil să consumați coaja de banană ca atare. De aceea s-au găsit diferite „soluții” precum smoothie-urile, ceaiul sau chiar diverse preparate gătite. 

 

În cazul în care vreți să adăugați coaja de banana în smoothie, este ideal sa o utilizați pe cea de culoare galbenă, pentru că este mai dulce decât cea verde.

O altă modalitate de a utiliza coaja acestui fruct este să faceți ceai. Tot ce trebuie să faceți este să o fierbeți în apă timp de 10 minute. Dacă vă doriți ca bautura să fie puțin mai dulce, adăugați miere.

 

Indiferent de „reteta” pe care o alegeți, specialisții recomandă să cumpărăm banane care nu au fost tratate cu diverse chimicale sau pesticide și să le spalați înainte de a le folosi.

Articolul precedentMiron Mitrea: „Dacă vine cineva și-ți spune să privatizezi tot, asta nu înseamnă că trebuie să și faci”
Articolul următorCeața mentală: cauze și tratament