Spectacolul pirotehnic va avea loc pe data de 26 iunie 2022 în Piața 22 Decembrie (esplanada Casei de Cultură), de la ora 21:30, va avea o durata de 12 de minute,  cu o cadență de aproximativ 400 lovituri pe minut și va fi organizat de aceeașI firmă care a oferit și spectacolul de Revelion.

Primăria Municipiului Suceava a contractat serviciile de organizare a unui spectacol pirotehnic pe data de 26 iunie 2022 în Piața 22 Decembrie (esplanada Casei de Cultură) din Municipiului Suceava. Spectacolul pirotehnic începe duminică seară de la ora 21:30 și va avea o durata de 12 de minute, cadență folosită fiind de aproximativ 400 lovituri pe minut, calibrele folosite pentru artificii vor fi diverse, cuprinse ca dimensiune între 0,8 si 1,2 țoli în diametru. Spectacolul va cuprinde toată gama de efecte și culori printre care enumerăm: super coroană aurie cu roșu, sălcii curgătoare, ropot furtunos argintiu, globuri roșii colorate, mii de crizanteme aurii, tunet de tun, bujori multicolori, evantaie aurii și argintii, coadă de cal timp îndelungat aurie, valuri argintii cu albastru, bujorii verzi sau în două culori, mine cu cap în trei culori, comete multicolore, peștișori aurii, coadă de cal super stufoasă, informează Obiectiv de Suceava.

Firma care va organiza acest foc de artificii odată cu închiderea Zilelor Sucevei este S.C. BSM OFFICE IAșI S.R.L., adică cea care a încheiat un contract în acest sens cu Primăria Suceava și pentru Revelionul 2021-2022. Numai că achiziția care a fost perfectată pe SEAP în cursul zilei de luni, 20 decembrie pentru Revelionul 2021-2022 a fost pentru suma de 80 de mii de lei fără TVA, față de cea perfectată în data de 7 decembrie pentru Zilele Sucevei 2022 care este de numai 42 de mii de lei, fără TVA. Poate și pentru faptul că durata spectacolului la Revelion a fost de 20 de minute, față de 12 cât este acum iar calibrele de la Revelion erau între 1 și 2 țoli în diametru. Plata serviciilor – și atunci, și acum – se va face în 30 de zile de la emiterea facturii.

Sursa: Realitatea de Suceava