Un bărbat a ajuns cu mașina în gardul unui imobil în timp ce gonea cu poliția pe urmele sale. Incidentul s-a petrecut pe raza comunei Izvoarele Sucevei, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

O patrula de poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate ce se deplasa pe un drum comunal din localitate, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ patru kilometri, cu semnale luminoase și acustice ale autospecialei de poliție în funcțiune.

La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.  La volan a fost identificat un bărbat 36 ani din comuna Moldova Sulița, în vehicul fiind ca pasager, concubina acestuia, o femeie de 26 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, oamenii legii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Polițiștii i-au solicitat acestuia să se supună testului cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Articolul precedentUn bărbat a murit ars de viu în propria casă, la Câmpulung Moldovenesc
Articolul următorUn bărbat a încercat să se sinucidă în Adăpostul de Noapte din Rădăuți