Contrabandiști de 15 ani, prinși în flagrant lângă granița cu Ucraina

Doi adolescenți de 15 ani care cărau colete cu țigări de contrabandă lângă granița cu Ucraina au fost prinși în flagrant de polițiștii de frontieră.

S-a întâmplat sâmbătă seară, în jurul orei 20.30. Polițiștii de frontieră de la Vicovu de Sus au observat mai multe persoane în apropierea graniței cu Ucraina. Când i-au văzut pe polițiști, suspecții au fugit în direcții diferite. La scurt timp, polițiștii de frontieră au reușit să rețină două persoane. Este vorba despre doi cetățeni români în vârstă de 15 ani. Lângă ei au fost găsite trei colete cu țigări.

În cele trei colete se aflau 3.480 de pachete de țigări, în valoare de 40.700 de lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Cei doi adolescenți sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Câteva ore mai târziu, polițiștii de frontieră de la Vicov au mai descoperit, în apropierea frontierei de stat, un colet care conținea 500 de pachete cu țigări. Țigările în valoare de 5.850 lei au fost ridicate în vederea confiscării. Se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedentPeste 50 de accidente în care au fost implicate căruțe au avut loc în județ de la începutul anului
Articolul următorMinistrul Sănătății, implorat să-și facă datoria: „Ajutați-mi fetiţa să trăiască!”