Cetățeni din Guineea și Coasta de Fildeș prinși la Falcău după ce au trecut ilegal granița

Trei cetățeni din Guineea și Coasta de Fildeș care au trecut ilegal granița în România a fost reținuți de polițiștii de frontieră la Falcău.

La 27 iunie, în jurul orei 11.40, un echipaj al poliției de frontieră a depistat şi reţinut la aproximativ 500 de metri de frontieră, pe direcţia localităţii Falcău, trei cetățeni străini, de sex masculin, care nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zonă.

Din primele verificări a rezultat faptul că aceștia au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Bărbații au fost conduşi la sediul sectorului, unde în urma verificărilor s-a stabilit că au vârste cuprinse între 18 ani şi 28 de ani, doi provenind din Guineea şi unul din Coasta de Fildeş.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei trei cetățeni străini au fost predați, în data de 29 iunie, autorităților de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie.

Articolul precedentTânăr din Vicovu de Sus condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier, încarcerat în Penitenciarul Botoșani
Articolul următorVIDEO Nuntași care circulă haotic și pun în pericol traficul rutier, filmați pe o șosea din Suceava