Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, activat la ISU Suceava

La sediul ISU Suceava a fost activat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei pe durata avertizărilor meteorologice.

În urma numeroaselor avertizări de fenomene meteo periculoase, din ultima perioadă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava s-a activat pe timpul valabilității acestora Centrul Județean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, cu reprezentanţi ai pompierilor militari, prefecturii, poliţiei, jandarmeriei şi ai Sistemului de Gospodărire a Apelor.

De asemenea, prin Dispeceratul comun ISU-SAJ s-au informat imediat toate primăriile de pe raza judeţului, cu privire la atenţionările emise.

În paralel, s-au pregătit tehnica şi mijloacele de intervenţie la nivelul fiecărei subunităţi de salvatori din judeţ, iar dacă va fi cazul, se va crește și capacitatea operațională, pentru asigurarea misiunilor specifice.

Zonele critice din județ vor fi în permanent monitorizate de către comisii mixte constituite din pompieri militari, reprezentanți ai unităților administrativ teritoriale și lucrători S.G.A.

Articolul precedentTermenul pentru finalizarea șoselei de centură rămâne 17 septembrie
Articolul următorDirectorii generali în domeniul pădurilor din Europa se reunesc la Gura Humorului