Caravana Booktubers on Tour ajunge joi la Suceava

Caravana Booktubers on Tour a pornit din nou la drum și va ajunge și la Suceava, joi, 26 iulie, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”.

Pasiunea pentru cărți a determinat mai mulți bloggeri să depășească limitele și să promoveze cărțile cu ajutorul recenziilor video. Metodă este cunoscută sub denumirea de BookTube, un nou mod de a face cunoscută literatura. Așa a apărut caravana Booktubers on Tour.

Caravana a plecat din București spre Constanța, continuând cu Brăila și Iași. Joi, 26 iulie, Booktubers on Tour ajunge la Suceava, la Biblioteca Bucovinei.

Tinerii cititori sunt invitaţi joi, 26 iulie, de la ora 17.30, la Secția Împrumut pentru Copii a Bibliotecii Bucovinei. Va avea loc o dezbatere interesantă despre importanța temelor pentru acasă, discuţii despre lectură, premii în cărţi şi alte activităţi interactive unde îi vor cunoaşte pe „booktubarii” Daria (Prietena cu Cărțile), Ștefania (Biblioteca Ștefaniei), Tea (Tea Scrie și Citește), Zena (Chic by Zena) și Alexandra (Alexandra’s Books).

Pe de altă parte, Biblioteca Bucovinei „I.G.Sbiera” Suceava vine în sprijinul copiilor cu programe destinate lor, precum Bătălia Cărților (aprilie – octombrie), Ora poveștilor (în fiecare joi – ora 17.00), Cluburile de lectură în limbile engleză și franceză (în fiecare marți și joi), Atelierele de pictură (în fiecare luni şi joi).

Articolul precedentCompetiție internațională de artă fotografică, la Muzeul Bucovinei
Articolul următorIncendiu de proporții la o gospodărie din localitatea Merești FOTO VIDEO