După ce OMV Petrom a scumpit carburanții cu 5 bani pe litru, alte stații peco au preluat același model. OMV Petrom a mărit prețurile la carburanți deși în urmă cu doar o săptămână făcuseră o ieftinire de preț când compania austriacă a fost nevoită să ia această măsură în urma deciziilor adoptate de concurență. 

Benzinăriile MOL și LukOil au majorat și ele prețul la pompă cu 5 bani pe litru și au grăbit creșterea artificală a prețurilor fără a fi justificată de vreun factor de piață.

OMV Petrom, liderul pieței distribuitoare de carburanți de la noi din țară, a fost prima companie care a majorat prețurile combustibililor după Anul Nou.

Motivul scumpirilor ar fi acela că a crescut și prețul petrolului Brent cu un dolar, însă atunci când barilul a scăzut, nicio benzinărie nu a ieftinit carburanții. 

Articolul precedentYoutube, gata să schimbe din nou politica privind înjurăturile. La ce să se aștepte creatorii de conținut
Articolul următorTub gol de obuz, cartușe, o drona parțial distrusă, căști de protecție militară și diferite componente de uniformă militară ucraineană, descoperite în vamă. Unde urmau să ajungă