Polițiștii din cadrul Secției 15 de Poliție Rurală Vatra Dornei, au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că o mașină a intrat în transformatorul electric pe raza satului Valea Stânii, din comuna Cîrlibaba.

Deplasați la locul evenimentului sesizat, polițiștii a fost identificat conducătorul auto, un bărbat din municipiul Brăila care a relatat verbal faptul că în timp ce conducea autoutilitara și se deplasa pe D.N. 18 dinspre județul Maramureș spre Vatra Dornei, în jurul orelor 00.00-01.00 ajuns pe raza comunei Cîrlibaba, locul Valea Stânii, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă, a lovit un gard și un transformator electric. În urma accidentului nu au rezultat victime omenești.

Conducătorul autoutilitarei a fost condus la sediul Poliției municipiului Vatra Dornei, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influeța alcoolului”, faptă prev. si ped. de art. 336 alin. 1 din Cod Penal, iar cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii Postului de Poliție Cîrlibaba.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentBilanț coronavirus 23 ianuarie: 14.088 cazuri noi și 22 decese
Articolul următorGrup infracţional organizat transfrontalier, destructurat!