Bătaie în fața unui bloc din cartierul Burdujeni, din municipiul Suceava, pentru un loc de parcare. Agresiunea a fost anunțată la poliție luni, în jurul orei 17.25.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție. Astfel, în fața unui bloc de pe strada Tineretului au fost identificați trei indivizi, un localnic de 40 de ani și doi tineri, unul de 23 de ani din orașul Frasin și celălalt de 28 de ani din orașul Gura Humorului.

În urma investigaţiilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în urma unor neînţelegeri legate de un loc de parcare, bărbatul de 40 de ani a fost lovit cu pumnul în faţă de către tânărul de 28 de ani și amenințat de celălalt. În același timp, tânărul de 28 de ani le-a declarat polițiștilor faptul că a fost lovit cu pumnul în faţă, fără nici un motiv, de către bărbatul din municipiul Suceava.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal. Bărbații de 28 și 40 de ani sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în timp ce tânărul de 23 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Articolul precedentAccident cu trei victime. O mașină s-a izbit violent de un copac
Articolul următorSalvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 20 de metri FOTO