Mașina a fost identificată de polițiști pe un drum forestier, din cadrul Cantonului Silvic Sucevița. În interiorul acesteia erau țigări în valoare de 65.000 lei.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de poliție rurală Marginea au efectuat semnal de oprire unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie care se deplasa pe DN 17A din comuna Marginea spre comuna Sucevița.

Conducătorul auto nu a respectat semnalul, mărind viteza de deplasare către comuna Sucevița, iar polițiștii au plecat în urmărirea lui, dar din cauza succesiunilor de curbe, s-a pierdut contactul vizual cu acesta.

Polițiștii au continuat verificările în zonă, iar câteva ore mai târziu, au identificat pe un drum forestier, din cadrul Cantonului Silvic din comuna Sucevița, la distanța de circa 500 de metri de DN 17A, autoturismul abandonat și încuiat.

Autoturismul a fost transportat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, în interiorul acestuia fiind identificate 5.590 pachete de țigări, fără timbru fiscal.

Mașina, în valoare de aproximativ 23.500 lei și întreaga cantitate de țigări, în valoare de 65.000 lei au fost confiscate.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”, cercetările fiind continuate pentru identificarea șoferului și stabilirea întregii activități infracționale.

Articolul precedentPodoabe şi veşminte în Moldova medievală, la Muzeul de Istorie
Articolul următorUn bărbat din Dolhești a fost găsit mort în albia râului Șomuz