Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat 3.000 pachete cu țigări de contrabandă. Marfa era ascunsă în bară spate, rezervor, banchetă spate, schimbător viteze și în podeaua unui autoturism.

Luni noapte, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret,  pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean Valentyn T., în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în Bulgaria.

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în mai multe spații special amenajate, cantitatea totală de 3.000 pachete cu ţigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 4.500 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Cetățeanul ucrainean a primit interdicție de a mai intra în România în următorii cinci ani. Totodată autoturismul marca Opel în valoare de 7.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării deoarece avea locuri special amenajate pentru transportul țigărilor.

Articolul precedentUn tânăr s-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei FOTO
Articolul următorȘoferul care a ucis o jandarmeriță pe trecerea de pietoni, în arest la domiciliu