sursă foto Realitatea de Vaslui

Doi tineri, ambii în vârstă de 23 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, au fost arestați după ce au bătut un tânăr din Vicovu de Sus într-o stație de metrou din Londra.

În urma loviturilor primite, victima a căzut și s-a lovit cu capul de ciment. Aceasta a fost transportată la spital, dar din nefericire nu a mai putut fi salvată.

Agresiunea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre dumincă în stația de metrou Queensbury. Florin Pitic de 20 de ani, din localitatea Vicovu de Sus, se întorcea împreună cu un prieten de la un club românesc din Londra, când au fost abordați de doi tineri, Ciprian Victor Mandachi și Alin Ramon Mihai. Prietenul lui Florin Pitic a reușit să fugă, însă cel din urmă a fost prins și lovit, pe motiv că era din aceeași localitate cu un individ cu care cei doi tineri din Zorleni avuseseră un conflict în club.

În urma loviturilor primite, tânărul din Vicovu de Sus s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se puternic cu capul de ciment. La fața locului a ajuns o ambulanță care l-a transportat pe Florin Pitic la spital, unde ulterior a decedat. Imediat, după agresiune cei doi vasluieni au fugit. Aceștia s-au predat luni dimineață autorităților engleze, fiind reținuți și acuzați de omor calificat.

Florin Pitic se afla la muncă în Londra. Acesta provine dintr-o familie numeroasă, cu 13 frați. Doi dintre frații săi, au murit în anii trecuți în Germania, tot în urma unor incidente nefericite, unul a murit înecat, iar un altul într-un accident rutier.

https://realitateadesuceava.net/tanar-din-vicovu-de-sus-omorat-intr-o-statie-de-metrou-din-londra/

Articolul precedentVIDEO A fost lansat imnul campaniei „România vrea autostrăzi”
Articolul următorHoții care au spart casele oamenilor de afaceri suceveni au fost arestați VIDEO