Asocierea Florconstruct – Fritehnic – Ritmic va opera groapa de gunoi Moara

groapa moara florconstruct fritehnic ritmic

Licitația pentru operarea gropii de gunoi din comuna Moara a fost câștigată de asocierea firmelor Florconstruct – Fritehnic – Ritmic.

Comisia de licitație a Consiliului Județean Suceava a desemnat operatorul pentru depozitul de deșuri din comuna Moara. Procedurile au fost demarate în urmă cu mai bine de un an, perioadă în care comisia a analizat cele șase oferte tehnice și financiare și a deliberat cu privire la desemnarea câștigătorului. În cele din urmă, luni, comisia a desemnat câștigător consorțiul format din firmele Florconstruct, Fritehnic și Ritmic, toate din județul Suceava. Decizia poate fi contestată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Depozitul ecologic de la Moara face parte din proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Suceava, alături de cel de la Pojorîta și de mai multe puncte de transfer. Investiția a fost realizată cu fonduri europene.

Depozitul de deșeuri de la Moara are capacitatea de 1,4 milioane de tone de deșeuri și este programat să funcționeze timp de 10 ani. Nouă groaptă de gunoi va deservi 88 de localități dintre cele 114 din județul Suceava. Depozitul de la Moara a fost recepționat în luna septembrie, iar în noiembrie a primit și autorizație de mediu.

Articolul precedentVIDEO Reacție bizară a colegilor unui corist care s-a prăbușit pe scenă: l-au acoperit cu cortina și au continuat să cânte
Articolul următorPagube de peste 30.000 de lei după un incendiu la o casă din Negostina