Incendiu la o hală de producţie de brichete din lemn din comuna Bîlca. Aproximativ patru tone de brichete au ars, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit acestora, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, care a generat autoaprinderea pulberilor din lemn şi a rumeguşului.

„Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Bîlca şi Gălăneşti, au intervenit cu patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un operator economic cu profil de prelucrare a lemnului, din comuna Bîlca. La sosirea echipajelor, ardea hala de producţie brichete, cu pericol de propagare a flăcărilor la o clădire de birouri, aflată în imediata apropiere. Au ars hala de producţie, construită pe schelet metalic, cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 225 mp, şi circa patru tone de brichete, depozitate în interior”, au precizat oficialii ISU.

Pompierii din Suceava informează că nu s-au înregistrat victime, aceştia salvând clădirea de birouri, cu bunurile aferente.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentProtestul profesorilor de la Suceava s-a desfășurat în… boscheți
Articolul următorCresc salariile pentru angajații din Sănătate. Când vor fi acordate sumele și cu cât cresc