foto arhivă

Polițiștii suceveni au confiscat aproape 700 de grame de bijuterii din mai multe magazine de specialitate. De asemenea, oamenii legii au aplicat sancțiuni în valoare de aproape 50.000 lei.

Astfel, sâmbătă, cu ocazia cercetărilor efectuate de Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, polițiștii au efectuat verificări la mai multe magazine ce au ca obiect de activitate comercializarea de bijuterii şi obiecte din metale preţioase, ocazie cu care, a fost confiscată cantitatea de 690 de grame de bijuterii, precum şi suma de 6.570 lei.

De asemenea, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 49.000 lei și ridicate mai multe înscrisuri necesare continuării verificărilor şi soluţionării cauzei penale aflate în lucru.

„Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava în vederea stabilirii stării de fapt şi tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate în comiterea infracțiunii de evaziune fiscală”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Articolul precedentO fetiță de 12 ani lovită pe trotuar, în urma coliziunii între două mașini
Articolul următorBiroul Francez Suceava reîncepe, miercuri, activitățile săptămânale