Doi botoșăneni au fost reținuți de către polițiștii suceveni după ce au fost prinși în trafic în timp ce transportau țigări de contrabandă.

Un echipaj de poliție a oprit pentru control, luni seară, pe raza orașului Gura Humorului ansamblul auto format din autoutilitară și remorcă, condus de un bărbat de 49 ani, din comuna Vârfu Câmpului, județul Botoșani. În autovehicul se mai afla un pasager de 36 ani, din orașul  Darabani, județul Botoșani.

Polițiștii au descoperit în partea superioară a remorcii un compartiment special amenajat în care se aflau mai multe baxuri cu țigarete de proveniență extracomunitară.

Ansamblul de auto și cei doi botoșăneni au fost conduși la sediul Poliției Gura Humorului, unde țigaretele au fost inventariate, rezultând cantitatea de 19.480 pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Autoutilitara și remorca au fost indisponibilizate la sediul poliției.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă în formă agravantă.

Articolul precedentFetiță de 11 ani băgată în spital de propriul tată
Articolul următorVIDEO Reacție bizară a colegilor unui corist care s-a prăbușit pe scenă: l-au acoperit cu cortina și au continuat să cânte