În ziua de  30.03.2021 poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Siret au acţionat în sistem integrat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi a altor fapte antisociale atât în mediul urban cât și în mediul rural, ocazie cu care au fost legitimate 99 de persoane şi verificate 69 de autovehicule.

În cadrul acţiunii poliţiştii au aplicat 56 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.465 lei, au reţinut în vederea suspendării 2 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea poliţiştii au constatat 1 infracţiune la regimul rutier şi au confiscat 4,96 mc material lemnos de esenţă fag în valoare de 892,8 lei

La 30.03.2021, ora 10.45, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe DC 35 din localitatea Călinești autoturismul condus de un localnic de 35 de ani.

Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 35 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

            În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost retras ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, ce va fi soluţionat procedural.

 

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentMarfă contrafăcută, confiscată de poliţişti
Articolul următorAccident pe E 85! O femeie din Botoșani a ajuns la spital