O femeie a fost nevoită să plătească o amendă de consistentă, după ce a fost prinsă în Vama Siret transportând țigări de contrabandă.

Sâmbătă, în jurul orei 2.30, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, Viorika O., de cetățenie ucraineană, în vârstă de 34 de ani.

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra persoanei și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale, cantitatea de 230 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 345 lei au fost confiscate, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

De asemenea, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina au descoperit abandonate în apropierea frontierei de stat trei colete voluminoase ce conțineau țigări provenite din contrabandă.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.000 pachete țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 35.100 lei au fost confiscate, iar în continuare se fac cercetări în vederea depistării persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.

Articolul precedentAccident rutier cu patru victime, la Vicovu de Sus. O mașină s-a răsturnat pe cupolă FOTO
Articolul următorÎn prima zi a referendumului prezența în județul Suceava a fost de 6,81%