Alianța USR PLUS dă startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea lui Dan Barna la alegerile prezidențiale

Vineri, Alianța USR PLUS va da startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea lui Dan Barna la alegerile prezidențiale.

Conducerile USR și PLUS au agreat ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și de Consiliul Național al PLUS. În câteva zile va fi semnat actul prin care ia naștere formal „Alianța USR PLUS”. Având în vedere că înregistrarea unei alianțe politice necesită o procedură judiciară îndelungată, această alianță va fi dublată de o alianță electorală privind participarea la alegerile prezidențiale. Alianța USR PLUS a anunțat că dă startul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale a președintelui USR, Dan Barna.

În județul Suceava, campania de strângere de semnături va începe oficial vineri, 9 august, între orele 18.00-20.00 pe esplanada Casei de Cultură din Suceava.