Adversar dificil pentru Bukovina Vicovu de Jos în optimile Cupei României

futsal bukovina vicovu de jos

Bukovina Vicovu de Jos va întâlni gruparea de Liga I Futsal Klub Odorheiu Secuiesc în optimile Cupei României la Futsal, la începutul lunii februarie.

Miercuri, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Cupei României la futsal. Pe tabloul competiţiei s-au aflat zece formaţii din primul eşalon, între care Bukovina Vicovu de Jos, şi alte șase din Liga a II-a.

Conform ţintarului, gruparea pregătită de Cristin Burlică va întâlni pe teren propriu formaţia Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Harghitenii ocupă locul al şaselea în ierarhia la zi a Ligii I, în vreme ce sucevenii se poziţionează cu trei locuri mai jos. Calificarea se va juca într-o singură manşă, în intervalul 9-12 februarie.

Ultima partidă oficială dintre cele două echipe s-a disputat în decembrie, la Vicovu de Jos, iar Bukovina a pierdut cu 5-12.

Învingătoarea dintre Bukovina Vicovu de Jos şi Futsal Klub Odorheiu Secuiesc se va confrunta cu câştigătoarea duelului Fortius 2014 Buzău – Dunărea Călăraşi.

Pe de altă parte, la sfârșitul acestei săptămâni se va relua campionatul Ligii I la futsal. Sâmbătă, Bukovina va evolua pe terenul celei de-a doua clasate, United Galaţi.