Adrian Radu Rey a fost ales președinte al filialei PLUS Suceava

Adrian Radu Rey a fost ales președinte ale filialei județene Suceava a partidului PLUS, la convenția județeană de la sfârșitul lunii iulie.

Conducerea filialei județene Suceava a partidului PLUS a anunțat, luni, într-o conferință de presă, rezultatele Convenției Județene care a avut loc sâmbătă, 27 iulie 2019. Președinte al filialei pentru un mandat de doi ani a fost ales Adrian Radu REY. Secretar general a fost desemnat Beniamin Atodiresei, Cristina Pavel este responsabil de comunicare, Ionuț Donisan a fost ales trezorier, iar Vlad Hazi a fost numit responsabil de strângerea de fonduri. Din Biroul Județean vor mai face parte Mihai Papuc, Gavril Joltea, Ioan Caulea și și Sergiu Mihai Matcovschi.

Din Comisia Județenă de Integritate și Arbitraj Suceava vor face parte Anamaria Bucaciuc, Florin Adrian Tiperciuc și Ionel Amarie. Comisia Județenă de Cenzori Suceava va fi formată din Mariana Ungureanu, Camelia Mihaela Badea, și Adrian Constantin Rădășanu.

Coordonator al organizației de tineret, Generația PLUS, a fost desemnat Vlăduț Nicolae Ciobîcă, iar din biroul județean vor mai face parte Abel Laurențiu Teodosie, Karina Elena Corduneanu și Valentin Diaconescu.

La conferința de presă organizată de PLUS Suceava a participat și europarlamentarul Alianței 2020 USR PLUS Ramona STRUGARIU, care a făcut anunțul deschiderii unui birou europarlamentar în municipiul Suceava în octombrie 2019.