Peste 270 de polițiști au participat la acțiune și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 200.000 de lei.

În perioada 04-10 octombrie, polițiștii suceveni au acționat zilnic pentru prevenirea accidentelor rutiere, dar și pentru a asigura o intervenție prompă la orice eveniment. Au fost constatate 36 de infracțiuni, dintre care 19 în flagrant, o persoană fiind reținută și introdusă în arestul IPJ Suceava. De asemenea, a fost depistată o persoană urmărită la nivel național.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 989 sancțiuni contraveționale în valoare de 217.646 lei. Au fost reținute 69 de permise de conducere și au fost retrase 39 de certificate de înmatriculare.Totodată, au fost reținute si 18 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Pentru identificarea celor care încalcă regimul legal de viteză au fost utilizate 11 dispozitive radar. De asemenea, au fost folosite patru dispozitive Drugtest.

„Pentru ca sucevenii şi turiştii să se bucure de zilele frumoase de toamnă şi să ajungă în siguranţă la destinaţie, și în acest weekend poliţiştii rutieri se vor afla în teren cu un număr sporit de echipaje de monitorizare şi îndrumare în trafic dar şi autospeciale cu aparatură radar. De asemenea şi  poliţiştii de ordine publică vor spori în acest week-end numărul de patrulări efectuate, în special în zona drumurilor publice şi în zonele în care se organizează diverse manifestări culturale, artistice şi sportive”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.