Accident rutier mortal la ieșire din municipiul Suceava spre Salcea, sâmbătă noapte. Doi soți și-au pierdut viața după ce căruța în care se aflau a fost lovită în plin de un autobuz. Atelajul hipo, încărcat cu baloți de paie, a ieșit de pe un drum secundar direct în drumul național, unde a intrat în coliziune cu autobuzul. În urma impactului patru persoane au fost rănite, cei doi ocupanți ai căruței, soț și soție, de 47 și respectiv 41 de ani, și două persoane din autobuz, șoferul și un pasager.

La fața locului au intervenit Detașamentul de Pompieri Suceava cu modulul SMURD și trei ambulanțe SAJ. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale cei doi soți au decedat. Șoferul și pasagerului autobuzului au fost transportați la Spitalul Județean Suceava. În autobuzul care efectua o cursă regulată Suceava-Bănești erau aproximativ 30 de persoane. Conform martorilor, căruța nu era semnalizată și șoferul autobuzului nu a văzut-o și nu a putut evita impactul. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Articolul precedentVIDEO Cum a fost detonat un pod rutier din Suceava, afectat de inundațiile din vară
Articolul următorTrei persoane și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp și un copac, după care s-a răsturnat VIDEO