Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident de muncă. Acesta a căzut de pe o schelă de la o înălțime de aproximativ patru metri.

Accidentul a avut loc în amfiteatrul Facultății de Educație Fizică și Sport, aflat în corpul A al Univesității “Ștefan cel Mare” (USV)  Suceava.

Bărbatul, angajat al unei societăți contractată de universitate pentru renovarea amfiteatrului, lucra vineri împreună cu un coleg la montarea instalației de aer condiționat. Cei doi se aflau pe o shelă la o înălțime de aproximativ patru metri de la nivelul solului. La un moment dat, bărbatul de 44 de ani, într-un moment de neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut pe platforma betonată a amfiteatrului, suferind leziuni grave.

Acesta a fost transportat de un echipaj medical la Spitalul Județean suceava. La unitatea medicală victima a fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral acut sever, traumatism coloana cervicală, traumatism toraco-abdominal, traumatism gambă stângă.

Bărbatul a rămas internat în unitatea medicală. În acest caz au fost sesizați polițiștii dar și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava.

Articolul precedentAutoturism distrus de țurțuri în municipiul Suceava
Articolul următorȘofer rănit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp FOTO