Un grav accidentul rutier a avut loc la limita dintre județele Botoșani și Suceava, s-a soldat cu cinci victime, printre care și un copil de zece ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată, în urma coliziunii violente dintre două mașini, o autoutilitară a companiei Digi și un autoturism, toate victimele au suferit traumatisme grave.

Una dintre victime, un bărbat, a fost în stop cardio-respirator și i s-a făcut manevre deresuscitare la fața locului.

Copilul de zece ani a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Iași, iar celelalte trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Suceava.

„Două persoane au rămas încarcerate și au necesitat intervenția colegilor mei de la descarcerare, care i-au extras dintre fiarele contorsionate”, a spus Găleată.

La fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare de la Suceava și Botoșani, dar și șase ambulanțe SMURD și SAJ din cele două județe.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentBobby Păunescu, despre dosarul ROMPREST de la DNA: „Acest dosar este urmărit cu mare atenție în special de Statele Unite”
Articolul următorPeste 330 milioane euro investite în rețelele de drumuri și apă-canal