Accident rutier cu trei victime pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, luni seară.

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Volovăț, conducea autoturismul VW Golf, pe DN 2H, iar când a ajuns la intersecția cu DC 40A, autoturismul care circula în fața sa a încetinit pentru a vira la dreapta pe DC 40A. Pentru a evita impactul, din cauza faptului că nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, conducătorul auto de 42 de ani a virat stânga și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul VW Golf, condus regulamentar din sens invers de un bărbat de 51 ani, din municipiul Rădăuți.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor șoferi, care au fost transportați cu ambulanțe la Spitalul Municipal Rădăuți.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, deși la fața locului a refuzat transportul cu ambulanța la spital, o femeie de 42 de ani din comuna Volovăț, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani ce a suferit leziuni ușoare, s-a prezentat personal la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.