O petrecere dată de un grup de suceveni într-un local din Târgu Neamț s-a lăsat cu reclamații de viol și rețineri în arest. Unul dintre tinerii care au reclamat că au fost agresaţi sexual a ajuns și el după gratii pentru că avea emis pe numele său un mandat de arestare în lipsă, pentru furt.

“La data de 8 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au fost sesizați de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, din județul Suceava, cu privire la faptul că au fost victimele infracțiunii de viol.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 8 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, cei trei au mers împreună cu un tânăr de 29 de ani, din județul Suceava, la un bar din Târgu Neamț, unde, pe fondul consumului de alcool, ar fi fost obligați să întrețină relații sexuale cu acesta”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Cei trei au reclamat că au fost supuși la perversiuni sexuale orale.

Tânărul de 29 de ani acuzat de viol a fost reținut în arest.

Acest caz ieșit din comun nu s-a oprit aici.

Efectuând verificări suplimentare în bazele de date, polițiștii au constatat că unul dintre tinerii care au reclamat violul avea un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis, la finele lunii august, de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru furt calificat. Tânărul în vârstă de 20 de ani, din Ciprian Porumbescu, era arestat în lipsă și dat în urmărire.

Astfel că, după ce a fost audiat în calitate de parte vătămată, polițiștii de la Târgu Neamț l-au adus pe tânăr sub escortă la Suceava, unde l-au predat în vederea încarcerării în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

 

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentStrania poveste a stră-străbunicii Reginei Elisabeta a II-a, născută în România: după moarte, soțul i-a scos INIMA din piept
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET