Un bărbat din Fântânele a murit, marţi după-amiază, pe o bancă din faţa postului de poliţie din localitate. Potrivit anchetei poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 76 de ani s-a deplasat, marţi, de la domiciliu la un magazin din centrul satului Băneşti, comuna Fântânele.

La întoarcere, în zona staţiei de autobuz, i-a spus unei localnice că se simte rău, motiv pentru care a fost ajutat să se deplaseze la o bancă din faţa Postului de Poliţie Fântânele, unde s-a aşezat, scrie presa locală.

Pentru că bărbatul se simţea rău în continuare, s-a solicitat deplasarea la faţa locului a unei ambulanţe, al cărui echipaj a efectuat manevre de resuscitare fără răspuns, fapt pentru care a fost declarat decesul…

Bărbatul nu era înscris la medicul de familie şi locuia singur, fără a avea rude apropiate în localitate. Copiii săi, aflaţi în străinătate, au fost anunţaţi copiii din străinătate despre decesul lui.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentMinori tâlhari puși în arest la domiciliu. Cei doi sunt elevi la colegii din Suceava
Articolul următorChina a prezentat prototipul unui „robot” din galiu, care are capacitatea de a trece din stare solidă în stare lichidă