La data de 27.02.2023, orele 13:33, Poliția mun. Rădăuți a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți  cu privire la faptul că la această unitate medicală a fost adus un pacient ranit dintr-un accident rutier.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că la un moment dat un bărbat domiciliat în com. Sucevița, în timp ce se afla în comuna Sucevița, pe raza satului Voievodeasa, pe un drum comunal neclasificat a încercat să ajute la împingerea unei autoutilitare, drumul fiind în pantă, moment în care, șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat, bărbatul care ajuta fiind prins între partea din stânga față a autoutilitarei și partea din față dreapta a unui autoturism parcat.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. și ped. de art. 196 alin. 1 din Codul Penal.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentPeste 200 metri cubi material lemnos și un vehicul de mare tonaj, confiscați după o amplă acțiune de control la două unități economice
Articolul următorUcraina va putea adera la NATO dacă își menține independența împotriva Rusiei