La data de 04.07.2021, în jurul orelor 23.50, polițiștii din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei,  în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu au identificat si oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe direcția Gura Humorului către Roman.

           La volanul autoturismului a fost identificată o femeie din mun. București, iar procedând la verificarea interiorului vehiculului au fost identificate în portbagaj 60.000 țigarete de proveniență extracomunitară. A fost indisponibilizat autovehiculul și transportat la sediul Poliției Municipiului Fălticeni, de unde verificările au fost continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Compartimentul Fălticeni.

           În cauză s-a înregistrat dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

Țigaretele, în valoare de cca. 40.500 lei identificate au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor. Totodată s-a dispus indisponibilizarea si ridicarea autovehiculului, în valoare de aproximativ 10.000 euro.

Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava –S.I.C.E. pentru stabilirea întregului circuit al țigaretelor, urmând a se dispune soluție procedural. 

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentDoi răniți, după ce un tânăr fără permis s-a răsturnat cu mașina în albia unui pârâu. Șoferul și-a petrecut noaptea în arest după ce a fugit de la fața locului,
Articolul următorMinistrul Mediului, Tanczos Barna, s-a întâlnit cu ursul în drum spre Bucureşti