42 de șoferi au rămas fără permis de conducere, în doar cinci zile, după controalele în trafic făcute de polițiștii suceveni. În cadrul acțiunilor derulate, în perioada 03-08 ianuarie, au fost aplicate peste 550 de sancțiuni contravenționale.

În această perioadă polițiștii suceveni au asigurat intervenția la  279 de  evenimente,  218 dintre acestea fiind semnalate prin SNUAU 112 şi au fost constatate 158 de infracțiuni.

În cadrul acțiunilor au fost aplicate 557 de  sancțiuni contravenționale. Cele mai multe (460) au fost aplicate la regimul rutier, 75 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar  22  pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de  227.645 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 2600 lei.

Zilnic au acţionat șapte autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice. Poliţiştii au reținut 42 de permise de conducere (patru pentru alcool, șase pentru viteză excesivă și 35 pentru depășiri neregulamentare și alte abateri) şi au retras  20 de certificate de înmatriculare.

„Urmare a intensificării activităţilor de patrulare, a activităţilor investigative desfăşurate şi a prezenţei sporite în teren a poliţiştilor,  au fost prinşi în flagrant 16  autori de infracţiuni, fiind dispuse măsuri preventive faţă de  cinci persoane. În aceeaşi perioadă au fost depistate  două  persoane urmărite la nivel naţional”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Articolul precedentPodul șubred de la Verești a fost închis, miercuri, de autoritățile județene
Articolul următorVIDEO Patronii firmelor de transport au închiriat un avion și au plecat să protesteze la Bruxelles