16 dosare penale făcute în două zile de polițiștii din Marginea

Polițiștii Secției de Poliție Marginea au constatat 16 infracțiuni în doar două zile, sâmbătă și duminică, toate la regimul circulației rutiere.

Peste 20 de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea au acționat timp de două zile, sâmbătă și duminică, pe drumurile din zona arondată. Polițiștii au testat 65 de șoferi cu aparatul etilotest și au aplicat 13 amenzi. Au fost reținute două certificate de înmatriculare, unul pentru lipsa RCA și celălalt pentru lipsa ITP. În cadrul acțiunii au fost constatate în flagrant 16 infracțiuni, toate la regimul circulației rutiere. Tot în cadrul acțiunii au fost ridicate și două  seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Sâmbătă, la Volovăț, un localnic de 18 ani, fără permis de conducere, a fost depistat conducândun moped neînregistrat. La Țibeni, un bărbat de 24 de ani din Dornești a fost depistat conducând băut și fără permis un moped fără număr de înregistrare. Bărbatul avea 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, la Volovăț, un localnic de 25 de ani, fără permis, conducea băut un moped cu numere false. Avea 1,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. La Horodnic de Sus, a fost oprită în trafic o mașină condusă de un bărbat fără permis. Șoferul a încercat să facă schimb de locuri cu soția lui, aflată pe locul din dreapta. Cei doi sunt cercetați penal. Tot duminică, la Volovăț, un localnic de 31 de ani a fost prins băut la volan. Avea 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul precedentBărbat filmat de camera de supraveghere în timp ce fură dintr-un autoturism VIDEO
Articolul următorDirectorul unui gimnaziu din regiunea Cernăuţi, demis pentru activitatea sa în apărarea limbii române